Taksim'de onlarca kişiye sosyal mesafe ve maske cezası

Taksim Meydanı'nda oturan iki arkadaşa, polis ekipleri tarafından sosyal mesafe kuralı ve maske nedeniyle ceza yazıldı. Arkadaşına ceza yazılmasına tepki gösteren vatandaş ise yüzündeki maskeyi çıkartarak, ‘Takmıyorum, ceza kesin’ diyerek tepki gösterdi.

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle İstiklal Caddesi’nde yaşanan yoğunluktan sonra polis ekipleri ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerini artırdı.

CEZADAN KAÇMAYA ÇALIŞSALAR DA BAŞARILI OLAMADILAR

Ekipler Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde dolaşarak maskesiz ve sosyal mesafeye dikkat etmeyen vatandaşlara ceza kesti. Bazı vatandaşlar ‘tamam takıyorum’ diyerek cezadan kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı.

“TAKMIYORUM, CEZAYI KESİN”

Taksim Meydanında oturan iki arkadaş sosyal mesafe kuralına uymadığı için ekipler cezai işlem uyguladı. Bu sırada arkadaşlardan birinin yüzündeki maskenin çenesinin altında olduğu için de cezai işlem uygulandı.

Maskeden dolayı ceza yiyen vatandaş, maskesi olduğunu söyleyerek polise dil dökerken, arkadaşı ise yüzündeki maskeyi çıkartarak, ‘Takmıyorum cezayı kesin’ diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan ekiplerin denetimler sırasında 29 kişiye daha biner lira ceza kestiği öğrenildi.

(İHA)

Taksim'de onlarca kişiye sosyal mesafe ve maske cezası

Taksim'de onlarca kişiye sosyal mesafe ve maske cezası ile ilgili etiketler Taksim Koronavirüs Korona Beyoğlu Ceza
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.