Taksim'de madde bağımlısı şahıs bankayı basarak bıçakla tehditler savurdu

Taksim’de elinde bıçakla bir banka şubesine girerek görevliye tehditler savuran madde bağımlısı saldırganın önce banka görevlisi tarafından engellendiği ardından trafik polisi tarafından etkisiz hale getirildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Beyoğlu Taksim’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre madde bağımlısı Onur Y. (26), elinde bıçakla bir banka şubesine girerek görevliyle önce tartışıp ardından da tehditler savurmaya başladı.

Taksim'de madde bağımlısı şahıs bankayı basarak bıçakla tehditler savurdu

Şahsın elindeki bıçağı sallaması üzerine bankanın güvenlik görevlisi şahsa müdahale ederek dışarıya atmak istedi.


GÜVENLİK GÖREVLİSİ İLE BIÇAKLI SALDIRGAN ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Güvenlik görevlisi ile şahıs arasında arbede yaşanınca banka önünde uygulama yapan trafik polisi, olaya müdahale etti. Kendine bıçakla zarar vererek elinde bıçakla dışarıya çıkan şahsı kahraman trafik polisi etkisiz hale getirdi. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Taksim'de madde bağımlısı şahıs bankayı basarak bıçakla tehditler savurdu - Resim : 3

POLİS, SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Kelepçelenen şahıs ardından sağlık ekiplerinin müdahelesi sonrası ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayda kullandığı bıçak ise muhafaza altına alındı. Öte yandan şahsa hastanede tedavisi tamamlandıktan sonra “intihara teşebbüs”, “kamu malına zarar verme” ve “uyuşturucu madde kullanma” suçlarından adli işlem yapılacağı öğrenildi.

Taksim'de madde bağımlısı şahıs bankayı basarak bıçakla tehditler savurdu - Resim : 5

(İHA)

 

 

Taksim'de madde bağımlısı şahıs bankayı basarak bıçakla tehditler savurdu ile ilgili etiketler Taksim Beyoğlu Banka bıçaklı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.