Taksim'de korku dolu anlar! Tarihi Çiçek Pasajı'nda kadınla tartıştı, pompalı tüfekle dehşet saçtı!

Beyoğlu'nda bulunan Tarihi Çiçek Pasajı'nın içinde gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Elindeki pompalı tüfekle havaya ateş açarak tehditler savuran bir adam, bir kişiyi de rehin aldı. Saniye saniye telefon kamerasına kaydedilen o anlarda Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri hızlıca müdahale etti.

Gece saatlerinde Taksim Beyoğlu'nda bulunan tarihi Çiçek Pasajı'nda pompalı dehşeti yaşandı. 

İddiaya göre, pasaj içinde bulunan bir restorana gelen pompalı tüfekli L.E.Ö., bir kadınla tartışmaya başladı.

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇIP TEHDİTLER SAVURDU

Elindeki pompalı tüfekle havaya ateş eden ve tehditler savuran şüpheliyi görenler polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi gözaltına aldı.

Taksim'de korku dolu anlar! Tarihi Çiçek Pasajı'nda kadınla tartıştı, pompalı tüfekle dehşet saçtı!

REHİN ALDIĞI KADIN ARKADAŞI ÇIKTI

Polis ekipleri, tarihi pasajda inceleme yaptıktan sonra şüpheli Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelinin olay esnasında alkollü olduğu iddia edilirken rehin aldığı kadının ise arkadaşı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan çalışmanın sürdüğü belirtildi.

Taksim'de korku dolu anlar! Tarihi Çiçek Pasajı'nda kadınla tartıştı, pompalı tüfekle dehşet saçtı! ile ilgili etiketler Taksim Beyoğlu çiçek pasajı rehin pompalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.