Taksim'de 29 Ekim'e özel Dijital Gösterim Merkezi açılacak!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhuriyetin ilanının 96. yıl dönümü sebebiyle Taksim'de '29 Ekim Cumhuriyete Giden Yol' Dijital Gösterim Merkezi'nin açılacağını duyurdu.

Cumhuriyetin ilanının 96. yıl dönümü sebebiyle Taksim'de '29 Ekim Cumhuriyete Giden Yol' Dijital Gösterim Merkezi açılmasıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Merkezimizde videolar, dijital hologramlar ve üç boyutlu görseller yer alıyor" dedi.

Altun, bir video eşliğinde Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin ilanının 96. yıl dönümü dolayısıyla İletişim Başkanlığı'nca Taksim’de “29 Ekim Cumhuriyete Giden Yol” Dijital Gösterim Merkezi açıldı. Merkezimizde videolar, dijital hologramlar ve üç boyutlu görseller yer alıyor. Cumhuriyetimiz ilelebet var olsun” ifadelerini kullandı.

Taksim'de 29 Ekim'e özel Dijital Gösterim Merkezi açılacak! ile ilgili etiketler Fahrettin Altun İletişim Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.