Taksim Şişhane Metro Neden Kapalı? 25 Kasım İBB Şişhane Metro Ne Zaman Açılacak?

Taksim Şişhane metro neden kapalı, araçları neden durmuyor sorusu gündem oldu. İstanbullu vatandaşlar 25 Kasım 2022 Cuma saat 15:00'dan itibaren Taksim ve Şişhane duraklarında durmayan metro hakkında araştırmalara başladı. M2 Yenikapı Hacıosman metrosunu kullanan milyonlar, "Taksim Şişhane metro neden kapalı" sorusunu yanıt aradı. Cevap İBB'den geldi.

İstabul Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 25 Kasım 2022 Cuma saat 15:00'dan itibaren metronun Taksim ve Şişhane duraklarında durmayacağını duyurdu. Peki Taksim Şişhane metro neden kapalı, ne zaman açılacak?

TAKSİM - ŞİŞHANE METRO NEDEN KAPALI?

İstanbul Valiliği'nin aldığı kararı sosyal medyadan duyuran İBB yaptığı açıklamada, "İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır" dedi.

Taksim Şişhane Metro Neden Kapalı? 25 Kasım İBB Şişhane Metro Ne Zaman Açılacak? ile ilgili etiketler metro İstanbul Büyükşehir Belediyesi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.