Taksim Meydanı'nda tekme ve yumruklar havada uçuştu

Taksim Meydanı'nda turistlerin karıştığı kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Özel harekat polislerinin müdahale ettiği olayda 6 kişi gözaltına alındı. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla kaydedildi

Olay, dün saat 15.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Taksim Meydanı'nda oturup sohbet eden 2 turist ile yanına gelen kişiler arasında bilinmeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda 4 kişi araya aldıkları turisti kemer kullanıp tekme tokat dövdü. Arkadaşını korumaya çalışan diğer turist de kemerle kovalandı.  

Taksim Meydanı'nda tekme ve yumruklar havada uçuştu

SİVİL POLİS ANINDA MÜDAHALE ETTİ 

Turist yerde tekmelenirken anında olaya müdahale eden sivil polisler saldırgan 4 kişiyi gözaltına aldı. Darp edilen turistin arkadaşı da bu sırada arkadaşını dövenlerin üstüne yürümesiyle kavga yeniden alevlendi. 

Taksim Meydanı'nda tekme ve yumruklar havada uçuştu - Resim : 2

ÖZEL HAREKAT POLİSİ DEVREYE GİRDİ  

Bu sırada devreye giren Özel Harekat polislerinin de desteğiyle saldırgan 4 kişi ve 2 turist yere yatırılıp kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Meydanda toplanan vatandaşlar olan biteni izlerken, polis tarafları aracın ayrı bölümlerine alarak polis merkezine götürdü.  

 

Taksim Meydanı'nda tekme ve yumruklar havada uçuştu ile ilgili etiketler Taksim Kavga polis Gözaltı tursit özel harekat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.