Taksim Meydanı'nda çiçekçiler kavga etti: 2 yaralı

Taksim Meydanı'ndaki çiçekçiler arasında çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda iki kişi yaralandı. Olay Taksim Meydanı'nda bulunan çiçekçilerin önünde Saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

Olay, saat 23.30 sıralarında Taksim Meydanı'da bulunan çiçeklerin önünde meydana geldi. İddialara göre çiçekçiler arasında henüz bilinmeyen nedenden dolayı sözlü tartışma yaşandı. Sözlü tartışma daha sonra büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan olayda Ayhan Barın ve kavgayı ayırmak isteyen Sedat Yorgun bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

sjdfkljdjnmsdf

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı vatandaşları Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayın gerçekleştiği yere şerit çekerek delil incelemesi yaptı. Olayı gerçekleştiren Samet Yogun ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Taksim Meydanı'nda çiçekçiler kavga etti: 2 yaralı ile ilgili etiketler Taksim Kavga meydan çiçekci 2 yaralı bıçaklı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.