Metro İstanbul duyurdu: Şişhane ve Taksim istasyonlarında metro durmayacak!

Metro İstanbul, sosyal medya hesabından İstanbul Valiliği'nin kararı nedeniyle 15.00'ten itibaren M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Şişhane ve Taksim istasyonlarında araçların durmayacağını duyurdu.

Son dakika haberi: İstanbul Valiliği'nin verdiği karara göre, 15.00'ten sonra M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattının Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş füniküler hattının kapalı olacağı açıklandı.

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şunlara yer verildi:

“İstanbul Valiliği kararı gereği saat 15.00 itibarıyla M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Şişhane ve Taksim istasyonları ile F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Şişhane ve Taksim istasyonlarımızda araçlarımız durmayacaktır.”

Metro İstanbul duyurdu: Şişhane ve Taksim istasyonlarında metro durmayacak! ile ilgili etiketler metro İstanbul Taksim
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.