Taksim Camii "Elhamdülillah" dedi

Geçtiğimiz cuma ibadete açılan Taksim Camii'ye ilk mahya asıldı. Yapımı yıllardır beklenen Taksim Camii'ndeki ilk mahyada, "Elhamdülillah" ifadesi yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz cuma ibadete açılan Taksim Camii'ye ilk mahya asıldı.

Taksim Camii "Elhamdülillah" dedi

Uzun yıllar yapımı beklenen Taksim Camii'ndeki ilk mahyada, "Elhamdülillah" ifadesi yer aldı. Taksim Camii'nin minarelerine asılan mahyanın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Taksim Camii "Elhamdülillah" dedi - Resim : 2

TAKSİM CAMİİ

Sur Yapı tarafından yapımına 2017 yılında başlanan Taksim Camii, yaklaşık 15 bin metrekare kapalı alana, 1.500 metrekare de namaz alanına sahip bulunuyor. Mimari projesini Şefik Birkiye’nin hazırladığı Taksim Camii’nin ana girişle birlikte toplam 4 girişi bulunuyor. 9 metreyi aşan yüksekliği ile Türkiye’deki en yüksek mihraplardan birine sahip olma özelliği taşıyan caminin yapımında 100 yıl dayanabilen beton kullanıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un yeni simgelerinden olan Taksim Camii için, "150 yıllık hayalin gerçekleşmesi" demişti.

 

 

Taksim Camii "Elhamdülillah" dedi ile ilgili etiketler Taksim Camii Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk mahya elhamdulillah
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.