Taksiler toplu taşımadan ucuzmuş!

İstanbul’un en büyük sorunu haline gelen taksilerin ücretleri hakkında açıklama yapan Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "Toplu taşımaya yoğunluktan binemeyenler, ucuz olduğu için taksiye yöneliyor. Tarife artmalı" dedi.

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu açıklamalarıyla zaman zaman dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak taksi ücretleri hakkında konuşan Eyüp Aksu “İstanbul'da taksimetre ücretleri toplu taşımaya oranla çok ucuz kaldı” ifadelerini kullandı.

YÜZDE 50 ZAM TALEBİ

Eyüp Aksu  ''İstanbul halkı yoğun saatlerde toplu ulaşımı yoğunluktan dolayı kullanamıyor. Bütün vatandaşlarımız, taksimetre ücretleri toplu taşımaya göre çok ucuz olduğu için herkes taksiyi tercih etmeye başladı. Bizim giderlerimize ise yüklü miktarda zam yapıldı, bu işi sürdürebilmemiz adına taksimetre ücretlerine zam yapılmasını talep ediyoruz. Biz toplu taşıma aracı değiliz, biz ucuz kaldık. En az yüzde 50 oranında zam talebimiz var. İstanbul'da trafik çok yoğun, bazen trafikte kilitlenip kalıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Taksiler toplu taşımadan ucuzmuş! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.