Taksiciyi rehin aldılar! Polisten kaçamadılar

Bakırköy'de silahla tehdit ettikleri bir taksiciyi rehin alan 5 kişi, polis sıkı tabiki sonucu yakalandı.

Olay, 05.00 sularında Bakırköy Ataköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ataköy’de 5 kişi, 34 TJS 44 plakalı ticari taksi sürücüsünü silahla tehdit edip rehin aldı. İhbar üzerine, aracın yakalanması için çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

 

Polisler bir yandan aracı kovalarken, diğer yandan Bahçelievler ve Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, E-5 Karayolu ile yan yolun Ataköy mevki Topkapı istikametini tamamen kapattı. kapatılan yolda şüpheli beş kişinin ve taksi şoförünün bulunduğu araç Ataköy’de durduruldu.

Taksiciyi rehin aldılar! Polisten kaçamadılar

GAZETECİLERE HAKARET ETTİ

Polisler, aracın içindeki 5 kişi kelepçeleyerek gözaltına alırken, taksi sürücüsü de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Gözaltına alınan şüphelilerden bir kişi, çekim yapan gazetecilere saldırarak, ‘harekette’ bulundu.

Taksiciyi rehin aldılar! Polisten kaçamadılar - Resim : 2

İncelemenin ardından aracın içinde ‘patlayıcı madde veya silahın’ olup olmadığına ilişkin bilgi verilmezken araç, incelemenin ardından çekici yardımıyla otoparka çekildi. Emniyete götürülen zanlıların işlemleri sürüyor.

Taksiciyi rehin aldılar! Polisten kaçamadılar - Resim : 3

(İHA)

Taksiciyi rehin aldılar! Polisten kaçamadılar ile ilgili etiketler İstanbul Operasyon rehine Bakırköy polis Taksici Gözaltı rehin alma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.