Taksiciye haykırdı: Beni neden dövdün!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde taksici ile müşterisi arasında ücret tartışması yaşandı. Taksici tarafından tartaklandığını öne süren kadın, "Beni neden dövdün? Bana neden vurdun" diye ağladı.

Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Selçuk ilçesinden Aydın’ın Kuşadası ilçesine gelen bir taksici ile kadın müşterisi arasında Kuşadası Alacamescit Mahallesi Zafer Sokak’ta saat 20.00 sıralarında tartışma çıktı.

Taksici, kadın müşterisi ile Kuşadası’na gelmek üzere 130 lira karşılığında anlaştıklarını ancak belirtilen adrese geldiklerinde müşterinin, taksi ücretini "Selçuk’ta verdiğim adresten al" dediğini ileri sürdü.

Taksiciye haykırdı: Beni neden dövdün!

"BENİ NEDEN DÖVDÜN? BANA NEDEN VURDUN"

Kadın müşteri ise taksi şoförünün kendisini tartakladığını, darp ettiğini iddia ederek, "Beni neden dövdün? Bana neden vurdun" diye ağlamaya başladı. Taksici ile kadın müşterisi arasındaki sözlü tartışmanın büyümesi üzerine çevre sakinlerinin haber vermesiyle olay yerine polis ekipleri geldi. Polisin araya girmesiyle iki taraf da sakinleşerek, birbirlerinden şikayetçi olmadan olay yerinden ayrıldı.

Taksiciye haykırdı: Beni neden dövdün! - Resim : 2

İHA

Taksiciye haykırdı: Beni neden dövdün! ile ilgili etiketler Aydın Taksici Darp video müşteri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.