Taksicinin gasp yalanı! Gerçeği kameralar ortaya çıkardı

Denizli'de taksi şoförü Süleyman Burak Yalgın, müşteri gibi aracına binen 3 kişinin başına sert bir cisimle vurup, kendisini bayılttığını söylemişti. Hastanedeki tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Yalgın'ın çelişkili ifadeleri gerçeği ortaya çıkardı.

Denizli'de müşteri gibi aracına binen 3 kişinin başına sert bir cisimle vurup, kendisini bayılttıktan sonra yaklaşık 1000 TL'sinin gasbedildiğini söyleyen taksi şoförü Süleyman Burak Yalgın, hastanedeki tedavisinin ardından Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yalgın'ın burada çelişkili ifadeler vermesi üzerine polis, soruşturmayı derinleştirdi. Yalgın'ın takip uygulama sisteminden geçtiği yollarda kamera incelemesi yapan polis ekipleri gerçeği ortaya çıkardı.

Taksicinin gasp yalanı! Gerçeği kameralar ortaya çıkardı

PARAYI SEVGİLİSİNE VERMİŞ

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nde gasp yalanı ortaya çıkan taksi şoförü Süleyman Burak Yalgın, gerçeği anlattı.

Yalgın, ifadesinde, sevgilisinden bebeği olduğunu, parayı onların harcaması için verdiğini, ardından da başına vurup, bayılmış numarası yaptığını anlattı. 'Suç uydurma', 'kamu görevlilerini oyalama' suçlarından hakkında işlem yapılan Yalgın, savcının talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA

Taksicinin gasp yalanı! Gerçeği kameralar ortaya çıkardı ile ilgili etiketler Denizli Gasp taksi şoförü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.