Taksicilerin Süper Kupa uyanıklığı...

İstanbul'da gözler bu akşam oynanacak Süper Kupa maçına çevrilmişken, İstanbul'da yaşayan vatandaşlardan ticari taksiler ile ilgili şikayetler gelmeye devam ediyor.

İddialara göre Eminönü belgesinde bulunan taksi sürücüleri, Türk yolcuları araçlarına almıyor.

Önemli organizasyon nedeniyle tarihi yarımadada büyük yoğunluk yaşanıyor. Binlerce taraftar da bu bölgedeki otellerinden maçın oynanacağı Vodafone Park stadına tarihi maçı izlemek için hareket ediyor. Bunu bilen taksi sürücüleri ise iddialara göre turistleri götürmeyi tercih ettikleri için İstanbulluları araçlarına almıyor.

Konuyla ilgili başına gelenleri anlatan Sefa Şengül isimli bir vatandaş dün onlarca taksinin boş olmasına rahmen eşi ve çocuğuyla birlikte kendisini taksiye almadıklarını ve bir akrabasını çağırarak eve gitmek zorunda kaldıklarını anlattı.

Taksicilerin Süper Kupa uyanıklığı...

Taksicilerin Süper Kupa uyanıklığı... - Resim : 2

 

Taksicilerin Süper Kupa uyanıklığı... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.