Taksici yavru köpeği göz göre göre ezdi!

İstanbul'da bir ticari taksi, yavru köpeğe aldırış etmeden üzerinden geçti. Yaralanan köpek acı içinde kıvranırken sürücü oralı olmadı. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından taksicinin kovulduğu bildirildi.

Esenyurt’ta bir ticari taksi sürücüsü yavru köpeğe aldırış etmeden, üzerinden geçerek yoluna devam etti. Yaralanan köpek acı içinde kıvranırken, sürücünün köpeği ezdiği o anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı.

Taksici yavru köpeği göz göre göre ezdi!

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DEVAM ETTİ

Yavru köpek acı içinde kıvranırken, vicdansız sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Bu sırada annesi olduğu düşünülen köpek, ise yavrusunun bir an olsun başından ayrılmadı. Yavru köpeği gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Veterinerlerin yaptıkları müdahalede kemikleri kırıldığı belirlenen yavru köpek barınağa götürdü.

Taksici yavru köpeği göz göre göre ezdi! - Resim : 2

"ŞOFÖRÜN İŞİNE SON VERDİK"

Olayın sosyal medyada büyük tepki çekmesinin ardından taksi sürücüsünün işine araç sahibi tarafından son verildi. Çok sayıda tepki telefonu alan durak sorumlusu olayı duyunca kendilerinin de çok üzüldüğünü söyledi. Taksi Durağı sorumlusu Kadir Yıldız , "Üzücü bir olay oldu ama gerçekten arkadaşımız bilinçli şekilde yapmıyor. Görüntülerde görüyorsunuz. Çıkış yaparken arka lastiğin oraya geliyor. Sol tarafında da köpekler var. Önünde de bir tane var dikkat ediyor köpeğe vurmamak için. Araç geriye geliyor insanlar sanıyor ki kasıtlı yaptı ama öyle bir şey yok. İyi bir insan şoförümüz ama işte çıkarttık bu durakta çalışamaz zaten" şeklinde konuştu.

Taksici yavru köpeği göz göre göre ezdi! - Resim : 3

Barınaktaki çalışanların "Taksi" ismini verdiği yavru köpeğin tedavisi sürüyor.

Taksici yavru köpeği göz göre göre ezdi! ile ilgili etiketler İstanbul Esenyurt köpek Taksi Taksici
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.