Taksici müşterisine böyle saldırdı

Ataşehir'de alkollü müşterisi tarafından küfür ve hakarete maruz kalan taksici sinirlerine hakim olamadı. Müşterisini iki yumrukla yere seren taksici, parasını aldıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Ataşehir Esatpaşa Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre kimliği henüz belirsiz olan 34 TCM 82 plakalı taksinin sürücüsü, alkol aldığı iddia edilen bir müşteriyi araca aldı.

ÜCRET NEDENİYLE TARTIŞTILAR

Taksici bir süre sonra müşterisini oturduğu sokağa getirdi. Ancak müşterisi ile taksici arasında ücreti ödememesi nedeniyle sözlü tartışma çıktı.

Taksici müşterisine böyle saldırdı

PEŞ PEŞE YUMRUKLAR SAVURDU

Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre müşteri hakaret ve küfür etmeye başladı. Duruma sinirlenen taksici de müşterisine yumruk attı. 

Şahsın sözlü karşılık vermesi üzerine bir yumruk daha atan taksici, müşterisini yere serdi. Saldırgan taksici ardından taksiye binerek uzaklaştı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Taksici müşterisine böyle saldırdı ile ilgili etiketler Ataşehir Taksi Taksici video Kavga yumruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.