Taksici kadın yolcuyu tekme tokat dövdü!

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde taksi şoförü bir kadını araçtan indirerek dövmeye başladığı anlar cep telefonuyla kayıt altına alındı.

Vatandaşın sarı terörle olan imtihanı bitmek bilmiyor. İstanbul’da vatandaşlar kaliteli ulaşıma muhtaç kalırken her gün yaşanan olaylar gündemde kendine yer ediyor. Son olarak Doğan Araslı Bulvarı'nda taksi şoförünün bir kadın yolcuyu araçtan indirerek darp ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, sabah saatlerinde müşteri ve taksi sahibiyle sebebi henüz belli olmayan bir nedenle tartışma çıktı. Taksi sürücüsü kadına acımazsızca vurmaya başlarken çevredekiler olaya müdahale etti.

Kadının saçını tutarak vurmaya devam eden taksiciye, vatandaşlar güçlükle müdahale etti.

O anlar kayıt altına alındı

İHA'nın haberine göre, olay anında gözü dönen taksi şoförünün kadını darbetme anları, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

 

Taksici kadın yolcuyu tekme tokat dövdü! ile ilgili etiketler Esenyurt Taksici
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.