Taksici ile minibüsçü birbirine girdi! Yumruk yumruğa kavga kamerada

Karabük'te bir taksici ve minibüs şoförünün tartışması kavgaya dönüştü. İkilinin tekme tokat birbirine girdikleri anlar cep telefonu ile görüntülendi. Kavga vatandaşların araya girmesiyle kısa sürede sona erdi.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir taksici ve minibüs şoförünün tekme tokat birbirine girdikleri anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Kazdağlı mevkiinde bir taksici ve minibüs şoförü çıkan kavgada birbirlerine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Kavga vatandaşların araya girmesiyle kısa sürede sona erdi.

İHA

Taksici ile minibüsçü birbirine girdi! Yumruk yumruğa kavga kamerada ile ilgili etiketler Karabük Kavga Safranbolu taksi şoförü minibüsçü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.