Cinsel organını gösterdi: "Bunu da çek!"

İstanbul'da yolcu alma sırasında bir sürücüyle tartışan taksici, iğrenç tavırlar sergiledi! Görüntülendiğini fark eden taksici, tartıştığı sürücünün üzerine yürüdü; 'Bunu da çek' diyerek cinsel organını gösterdi. Taksicinin bu çirkin davranışı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Galata’daki iş yerinden çıkarak 3 çalışanıyla otomobiline binen işletmeci Erdem E., Şişhane Meydanı’nda yolu kapatıp müşteri için kavga eden taksiciye korna çalarak tepki gösterdi.

'BUNU DA ÇEK'

Bunun üzerine duruma sinirlenen taksi sürücüsü, Erdem E.’ye küfür ve hakaretler etmeye başladı. Bir süre sonra taksicinin kontrolden çıktığını fark eden işletmeci, cep telefonuyla olan biteni görüntülemeye başladı. Kayıt altına alındığını fark eden taksici ise, 'Bunu da çek' diyerek cinsel organını gösterdi.

Cinsel organını gösterdi: "Bunu da çek!"

TAKSİCİDEN AYRI AYRI ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Daha sonra meslektaşlarının araya girerek sakinleştirdiği taksici aracına binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. Erdem E. ve yanındaki iş yeri çalışanları emniyete giderek ayrı ayrı taksici hakkında şikayette bulundu.

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

İHA

Cinsel organını gösterdi: "Bunu da çek!" ile ilgili etiketler İstanbul Taksici video hakaret cinsel organ tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.