Taksi şoförü yol ortasında dehşeti yaşatmıştı! Gerçek bambaşka çıktı...

Sosyal medya üzerinden paylaşılan bir taksicinin yolda yürüyen kadının peşinden giderek onu taciz ettiği görüntüler herkes tarafından büyük tepki çekmişti. Videonun aslında hikayesi çok daha başka çıktı. Ticari taksi sürücüsünün taciz ettiği kadın, sürücünün eve dönmeye ikna ettiği kız kardeşi olduğu ortaya çıktı.

Mersin'de bir ticari taksi şoförünün yolda yürüyen kadına yaşattığı dehşet anları, bir vatandaş tarafından telefon kamerasıyla çekilmişti. Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin asıl hikayesi bambaşka çıktı.

ANNESİNİN ISRARLARINA RAĞMEN EVDEN ÇIKIP GİTTİ

Mersin Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan 17 yaşındaki genç kız, eşyalarına bir çantaya koyup, annesine evden ayrılacağını söyledi. Ancak annesi, genç kızın  bu kararına karşı çıktı fakat genç kız tüm uyarılarına karşın evden çıkınca, annesi taksi şoförlüğü yapan oğlu Emircan D.'yi (21), arayıp, bilgi verdi. Bunun üzerine Emircan D., taksiyle kız kardeşini aramaya başladı. Emircan D., kardeşi'nin Üniversitesi Caddesi’nde yürürken görüp, taksiyle yanına yaklaştı.

AĞABEYİ, KIZ KARDEŞİNİ DURDURMAYA ÇALIŞTI

Emircan D., kardeşinden araca binmesini istedi. Ancak genç kız, ağabeyinin bu isteğini geri çevirdi. Bunun üzerine Emircan D., taksiyle manevra yaparak kardeşine hafif şekilde çarptı. Yere düşen kız çığlık atarken, Emircan D. ise araçtan indi. Kısa süreli tartışmanın ardından genç kız bölgeden ayrıldı.

Olay anı, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenip, sosyal medyadan paylaşıldı. Taksicisin yol ortasında dehşeti yaşattığı kişi, kız kardeşi çıktı.

Taksi şoförü yol ortasında dehşeti yaşatmıştı! Gerçek bambaşka çıktı...


ŞİKAYETÇİ OLMADI

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, Emircan D. ile kız kardeşini polis merkezine götürdü.  Genç kız ağabeyinden şikayetçi olmadı. Gözaltına alınan Emircan D. hakkında Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 'kasten yaralamaya teşebbüs' suçundan işlem başlatıldı. Genç kıza talebi halinde koruma kararı verilmesi kararlaştırıldı.

OLAY TACİZ İLE İLGİLİ DEĞİL

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, videonun sosyal medyada, taksicinin genç kızı taciz ettiği şeklinde yorumlandığı belirtildi. Açıklamada, olayın taciz ile ilgisinin olmadığı bildirildi.

Taksi şoförünün 21 yaşındaki Emircan D, kadının ise sürücünün 17 yaşındaki kardeşi olduğunun belirlendiği aktarılan açıklamada, "Her 2 şahıs da gerekli işlemler için muhafaza altına alınmış, şahıslarla yapılan ilk görüşmede genç kızın evden ayrılmak istediği ancak ağabeyinin ona engel olmaya çalıştığı bilgisi alınmıştır. Mağdur şahsın şu an için herhangi bir şikayeti olmayıp gelişmelerden bilgi verilecektir." denildi.

Taksi şoförü yol ortasında dehşeti yaşatmıştı! Gerçek bambaşka çıktı... - Resim : 2

"TÜM KADINLARDAN ÖZÜR DİLİYORUM"

Taksi şoförünün bağlı olduğu merkez Mezitli ilçesindeki taksi durağının başkanı Gökhan Mete, "Ağabeyi arabaya binmesi için uyarıyor. Ağabeyi araca bindirmek için önünü kesince tatsız bir olay yaşanıyor. Bu olayı kesinlikle tasvip etmiyoruz. Keşke aracı durdurup kız kardeşinin kolundan tutup eve getirseymiş. Tasvip etmediğimiz bir olay yaşanıyor. Şahsım ve çalışan arkadaşlarımız adına tüm kadınlardan, halkımızdan ve özellikle kız çocuklarından özür diliyorum. Bizi mazur görsünler" dedi.

Taksi şoförü yol ortasında dehşeti yaşatmıştı! Gerçek bambaşka çıktı... ile ilgili etiketler Taksi Taksici taksi şoförü kız kardeş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.