Taksi 5 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

26 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Taksi 5 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Taksi 5 hangi kanalda? Taksi 5 oyuncuları kimlerdir?

26 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Taksi 5 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Taksi 5 2018 yılında vizyona girmiştir..

TAKSİ 5 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Parisli süper bir polis olan Sylvain Marot, aynı zamanda olağanüstü bir şofördür. Sylvain, eski emniyet müdürü şimdi ise Marsilya Belediye Başkanı olan Gibert tarafından, güçlü Ferrarilerle büyük bir soygun düzenleyen İtalyan Çetesini yakalamak için görevlendirilir. Fakat görevini yerine getirmek için, Marsilya’daki en kötü VTC sürücüsü olan ünlü taksi şoförü Daniel Morales’in yeğeni Eddy Maklouf ile çalışmak zorunda kalır.

TAKSİ 5 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Franck Gastambide

Oyuncular: Franck Gastambide, Malik Bentalha, Bernard Farcy

Tür: Aksiyon, Komedi, Polisiye

Yapım Yılı: 4 Mayıs 2018 / 1s 42dk

Taksi 5 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler ATV Taksi 5 filmi konusu nedir oyuncuları kimdir nerede çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.