Taksi 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

25 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Taksi 4 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Taksi 4 hangi kanalda? Taksi 4 oyuncuları kimlerdir?

25 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Taksi 4 adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Taksi 4 2007 yılında vizyona girmiştir..

TAKSİ 4 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bir devam filmi olan Taksi 4 meraklısı olan izleyicilerle yeniden buluşuyor. Bu kez film Fransa sokaklarında geçiyor. Türlü maceralar eşliğinde izleyicisine öncekiler tadında bir keyif sunuyor. Filmin yönetmeni olan Gerard Krawczyk, daha önceki Taksi 2 ve Taksi 3 filmlerinin de yönetmeniydi kendisi. Oyuncu kadrosu da gayet başarılı görünüyor. Bu tür devam filmlerinde genelde meraklıları için sonraki bölümlerde hayal kırıklıkları söz konusu olabiliyor ama burada pek böyle bir sıkıntı yok gibi görünüyor.

TAKSİ 4 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Gérard Krawczyk

Oyuncular: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Bernard Farcy

Tür: Komedi, Polisiye, Aksiyon

Yapım Yılı: 1 Haziran 2007 / 1s 30dk

Taksi 4 filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ATV Taksi 4 filminin konusu ne Taksi 4 oyuncuları kim ne zaman çekilmiş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.