"Takmıyorum" deyip uyaranlara saldırdı...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde halk otobüsüne maskesiz binen kadın yolcu önce kendisini uyaran sürücü ile tartıştı. Maskesiz yolculuk yapmakta ısrar eden kadını bu kez de kadın yolcular uyardı. Bu uyarı üzerine adeta çıldıran maskesiz yolcu küfürler ederek fiili saldırıda bulundu. Bu sırada bir çocuğun 'yeter' diye çığlık attığı duyuldu. O anlar bir yolcu tarafından cep telefonu ile görüntülendi...

Olay, İzmit Gündoğdu Boğazova Caddesinde meydana geldi.

Burada halk otobüsüne binen bir kadın, maske takmadan yolculuk yapmak istedi. Sürücü, adı öğrenilemeyen kadını, "Maskesiz yolcu almıyorum" diyerek uyardı. Küçük çocuğu ile birlikte koltuğa oturan kadın ise, "Kapa çeneni nasıl almıyorsun" diye bu uyarıya yanıtı verdi. Bunun üzerine başka bir kadın yolcu, "Terbiyesiz" diyerek, kadına maske takmaması durumunda şikayetçi olacağını söyledi.

Kadın ise elindeki maskeyi kadına doğru sallayarak, "Bak takmıyorum" diye tepki gösterdi. Sürücünün, suçlu olduğunu söylediği kadın, "Kimi çağırırsan çağır" diye uyarılara itirazını sürdürdü.

Daha sonra ayağa kalkan kadın yolcu, ön koltukta oturan ve videosunu çeken kadınlara saldırdı.

Bu sırada küçük bir çocuk, "Yeter" diye bağırmaya başladı.

Görüntülere otobüs şoförünün kadınları ayırma çabaları da yansıdı.

Şikayet üzerine gelen polis, maske takmayan kadın ile sürücü ve diğer yolcuların ifadelerini aldı.

Maske takmayan kadına, İl Hıfzıssıhha Kurulu kararlarına uymaması nedeniyle ceza kesileceği öğrenildi...

"Takmıyorum" deyip uyaranlara saldırdı... ile ilgili etiketler Kocaeli maske Kadın İzmit halk otobüsü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.