Takma tırnak nasıl çıkar? Neler kullanılır? En pratik takma tırnak takma - çıkarma yöntemi

Takma tırnakların takılması da çıkarılması da kendine özgüdür. Kötü görünen ya da sürekli kırılan tırnakları kapatmak adına geliştirilen takma tırnaklar ellerin güzel görüntüye kavuşmasını sağlar. Tırnaklarına özel ilgi gösteren kadınlar, tırnak takma ve çıkarma konusunda hassas davranıyorlar. Peki takma tırnak nasıl çıkarılır? Çıkarırken neler kullanılır?

Takma tırnak çıkarma yöntemleri konusunda araştırmalarına arama motorlarında devam edenler, bir takmak tırnağın kullanım süresinin en az 1 hafta en fazla 10 gün olduğunu öğrenmektedirler. Takma tırnak kullanıldıktan sonra 3 gün boyunca tırnaklarınızı dinlendirme tavsiyesinde bulunan güzellik uzmanları takma tırnak nasıl çıkar, neler kullanılır sorularını da yanıtladı.

Takma tırnak nasıl çıkar?

Takma tırnakların takılması kadar çıkarılmasının da kendine özgü yöntemi vardır. Takma tırnakları çıkarabilmek için gerekli malzemeler;

Aseton

Sıcak su

Çukur bir tasa sıcak su koyun ve içine biraz aseton ekleyin. Devamında tırnaklarınızı 10 dakika boyunca hazırladığınız suyun içinde bekletin. 10 dakika sonra tırnaklarınızın rahatlıkla çıktığını göreceksiniz.

Püf nokta; takma tırnakları çıkarttıktan sonra bir tırnak besleyici krem yardımıyla, tırnaklarınıza bakım yapmayı unutmayın.

 

Takma tırnak nasıl çıkar? Neler kullanılır? En pratik takma tırnak takma - çıkarma yöntemi ile ilgili etiketler Makyaj takma tırnak nasıl çıkar takma tırnak nasıl takılır takma tırnak çıkarma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.