Takipçisine söyledikleri başını ağrıttı! Şarkıcı Berkay'a şok üstüne şok

39 yaşıdaki şarkıcı ve iki çocuk babası Berkay Şahin, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafına yorum yazan takipçisine hakaret etti. "Kızgınlıkla yazdım" diyen Berkay Şahin hakkında 'hakaret' ve 'tehdit' suçundan 4 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Duruşmalara da katılmayınca hakkında çıkan yakalama kararı gereği polis eşliğinde hakim karşısına çıkan ünlü şarkıcı savunma yapayım derken yeniden hakaret edince de hakkında ikinci bir soruşturma başlatıldı.

Şarkıcı Berkay Şahin geçen yıl Instagram'dan yayınladığı paylaşımına yorum yapan takipçisi Burak Ş.'nin yazdıklarına sinirlendi, kendisine direkt mesaj atarak hakaret ve tehdit yağdırdı. Takipçi ise şarkıcıdan gelen karşı yanıtla soluğu savcılıkta aldı.

Hakkında soruşturma başlatılan Berkay Şahin, "Kendisini tanımam. Ailemle olan fotoğrafımın altına hakaret içeren yorum yapınca kızgınlıkla yazdım" dedi.

"KLAVYE BAŞINDAN SALLAMAK KOLAY, SENİ NASIL OTURTTUĞUMU..."

Sabah Gazetesi'nden Seda Nur Günaydın'ın haberine göre; İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcının sosyal medya hesabından takipçisine, "Öyle sallamak kolay klavye başından olur da denk gelirsek ... seni nasıl oturttuğumu görürsün" diye başlayan bir cümleyle 'hakaret' ve 'tehdit' suçunu işlediğini belirtti. Berkay Şahin hakkında 4 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

berkay şahin


YAKALANIP ADLİYEYE GETİRİLDİ

İstanbul Anadolu 63. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına katılmayan sanık Berkay Şahin hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı. Şahin bu karara da uymayınca bir sonraki celse mahkeme, ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkardı. Polis ekiplerince celse arasında yakalanıp adliyeye getirilen şarkıcı, hakim karşısına çıktı. Kimlik tespiti yapılan ünlü şarkıcı aylık gelirinin 100 bin lira olduğunu belirtti.


"BUNLAR NAMUSSUZ, AHLAKSIZ" SAVUNMASI YENİ SORUŞTURMAYI DOĞURDU

Savunmasında ise suça konu mesajları kendisinin yazdığını inkar etmeyen Berkay Şahin, "Herkesin okuyabileceği şekilde aleni mesajlar yazmıştı. Mesajlarda bana ve aile bireylerime hakaretler etmişti. Ben de bunun üzerine sinirlenip yazdım" dedi. Mağdurun uzlaşmak için kendisinden 5 bin lira istediğini öne süren şarkıcı, "Bunlar namussuz ve ahlaksızlar" diyerek aslında hakkında yeni doğacak bir soruşturmanın fitilini ateşledi. İfadeler zabıtlara da geçti. Berkay Şahin'in ifadesinin ardından mahkeme, şarkıcı hakkındaki yakalama kararını kaldırdı. Serbest bırakılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

berkay şahin

YENİDEN SORUŞTURMA BAŞLADI, İFADESİ ALINACAK

'Hakaret' ve 'tehdit' suçundan devam eden davadaki ifadelerin ardından Berkay Şahin'in takipçisi Burak Ş., duruşma tutanağını da kanıt olarak yanına aldı, savcılığın kapısını çaldı. Şahin'in duruşmada "Namussuzlar ve ahlaksızlar" diyerek kendisine hakaret ettiğini belirtti. Savcılık Berkay Şahin hakkında yeni bir soruşturma daha başlattı ve savunmasının alınması için emniyete yazı yazdı.

 

Takipçisine söyledikleri başını ağrıttı! Şarkıcı Berkay'a şok üstüne şok ile ilgili etiketler Berkay Şahin mahkeme dava Duruşma Sosyal Medya yakalam kararı zorla getirilme İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.