Takipçisinden gelen mesaj Ümit Erdim'i kızdırdı: 'Bizi bu kalitesizlik bitirecek!'

Bir süre önce kariyerinde değişikliğe giderek oyunculuktan pilotluğa geçiş yapan Ümit Erdim, sosyal medya üzerinden bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesaja tepki gösterdi. Ümit Erdim, 'Beleş barbekümüzden yararlanabilirsin' şeklinde gelen mesajı paylaşarak “Bizi bu kalitesizlik, bu üslupsuzluk bitirecek. Samimiyet kavramını gerçekten yanlış anlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bir dönem ekranlara damga vuran Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Arif karakteriyle hafızalara kazınan, bir süre önce ise kariyerinde değişikliğe giderek aldığı eğitimin ardından pilot olan 36 yaşındaki Ümit Erdim, sosyal medya üzerinden bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesaj karşısında sinirlendi.

Şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile iletişime geçmeye çalışan takipçisi, Ümit Erdim'e gönderdiği mesajda ''Ümit selamlar, Oğuzhan Koç'a ulaşmak istiyoruz. Fabrika pikniğimizde kendisinden mini bir konser talebimiz olacak. Yardımcı olabilir misin?'' ifadelerini kullandı.

Takipçisi, Ümit Erdim'e mesajın devamında ise ''İstersen sen de katılabilirsin. Beleş barbekü partimizden yararlanırsın.'' dedi.

Takipçisinden gelen mesaj Ümit Erdim'i kızdırdı: 'Bizi bu kalitesizlik bitirecek!'


Kendisine gelen mesaj karşısında sinirlenen Ümit Erdim, mesaja tepki göstererek “Bizi bu kalitesizlik, bu üslupsuzluk bitirecek. Samimiyet kavramını gerçekten yanlış anlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Takipçisinden gelen mesaj Ümit Erdim'i kızdırdı: 'Bizi bu kalitesizlik bitirecek!' ile ilgili etiketler Ümit Erdim Sosyal Medya Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.