Takipçisin şok mesaj! Nükhet Duru'yu sinirlendiren 'menopoz' yorumu

67 yaşındaki şarkıcı Nükhet Duru, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafına “menopoza girmişsin” şeklinde yorumda bulunan takipçisine tepki gösterdi.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden şarkıcı Nükhet Duru'nun paylaştığı bir fotoğraf karesine takipçisi, “Yahu 70 yaşına merdiven dayamışsın, menopoza girmişsin. İhtiyarsın artık. Tövbe et, ibadetine başla. Ölüm var ölüm. Buradaki insanlar, beğeniler, hepsi sahte” şeklinde yorum yaptı.


Takipçisinin yorumu karşısında şaşkına dönen Duru ise takipçisine “Elinizin altındaki telefonla insanlara, en çok da kadınlara canınızın istediğini dayatmanıza izin vermeyeceğim. Siz beyefendi, menopozu kadınlara ihtiyarlığın başlangıcı, bir ömrün ve bütün duyguların sonu olarak dayatamayacaksınız! Siz bir sanatçıya sanatını icra etmesi için ömür biçemeyeceksiniz. Canım istediği, sağlığım da elverdiği sürece buradayım.” şeklinde yanıt verdi.

Nükhet Duru

NETFLİX BELGESELİ YAYINDAN KALDIRILDI


Nükhet Duru, Netflix belgeselinin yayından kaldırılmasıyla ilgili Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuştu: ''Yaralandım, ağır bir darbe aldım, Netflix'in 'Duru Olmak' adlı belgeselin yayınını durdurmasıyla ilgili olarak, "Yaralandım. Ağır bir darbe aldım. Kardeş gibi sevmiş ve güvenmiştik. Ben normalde ağlayan bir kadın değilim ama günlerce ağladım. Kendime gelemedim. Cam kırığı yutmuş gibi oldum"

 

 

 

Takipçisin şok mesaj! Nükhet Duru'yu sinirlendiren 'menopoz' yorumu ile ilgili etiketler Nükhet Duru Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.