Takipçilerinin diline düştü!

Skandallarıyla ünlü Kardashian ailesinin en küçük üyesi olan Kylie Jenner, Instagram'dan yaptığı paylaşımla tepki topladı. Lamborghini'yle çekildiği fotoğrafları art arda paylaşan güzel yıldız, hava atmakla suçlandı.

ABD'li model Kylie Jenner, önceki gün Lamborghini markalı aracı ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.Baştan aşağı siyah kıyafetlere bürünen ve Lamborghini marka siyah lüks otomobilinin içinde pozlar veren Kylie Jenner, arka arkaya paylaştığı fotoğraflarla tepki topladı.

Takipçilerinin diline düştü!

Takipçileri, 20 yaşındaki Jenner'ı hava atmakla suçladı.Şubat ayında bebeğini kucağına alan Kylie Jenner'ın kıvrımlı vücudu dikkat çekti.Jenner, o paylaşımları sosyal medya hesabından paylaştı.

Takipçilerinin diline düştü! - Resim : 2

Takipçilerinin diline düştü! - Resim : 3

Takipçilerinin diline düştü! - Resim : 4

Takipçilerinin diline düştü! ile ilgili etiketler Kylie Jenner Lamborghini Instagram tepki topladı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.