Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı!

Son dönemde açıklamaları ve paylaşımlarıyla sık sık konuşulan oyuncu Merve Boluğur, YouTube kanalı açmasının ardından şarkıcılığa da adım atmıştı. İlk albümünün hazırlıklarına devam eden Boluğur, şimdi de resme merak sardı.

Yaptığı tabloyu Instagram’dan paylaşan oyuncuya, sosyal medya kullanıcıları, “Bir tek bu kalmıştı yapmadığın, şimdi tam oldu” gibi mesajlar göndererek oyuncuyu ti’ye aldı.

Geçtiğimiz hafta sosyal medya fenomeni Enes Batur'un YouTube kanalına konuk olan Merve Boluğur, kadın-erkek ilişkileri üzerine yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu.

Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı!

“İLK GÜN EVE GELEN ERKEK FİLM İZLEMEZ”

Batur, Boluğur'a ''Herkesten gizlediğin bir fantezin var mı?'' sorusunu da sordu fakat cevap alamadı. Boluğur “İlk gün eve gelen erkek film izlemez, cinsellik ister. Erkek bir aydan önce eve girmemeli” dedi. Boluğur açıklamasında şunları söyledi:

"Cinsellik yaşamak isteyebilir bir erkek ama o da bunu isteyen kızla yapsın.. Birinci günden film mi izleyeceğiz. Birinci günden film izleyemeyiz... Kadın ve erkek bir aydan önce aynı eve girmemeli. Ben net bir tavır koyarım” dedi. Bu sözlere Enes Batur'dan itiraz geldi.

Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı! - Resim : 2

“ALDATTIM VE PİŞMAN DEĞİLİM”

Merve Boluğur'un ilgi çeken itiraflarından biri de ''Aldattım ve pişman değilim'' oldu. Boluğur, bir ilişkisinde sevgilisine ayrılmak istediğini söylemiş fakat sevgilisi bu ayrılığı kabul etmeyince aldatmış. Bu itirafıyla Enes Batur'u dahi şaşırtmayı başaran Merve Boluğur, ''Aldattım ama aldatıldım da'' dedi.

Aldattığını ve pişman olmadığını söyleyen Merve Boluğur, aldatıldığında ise çok üzüldüğünü ifade etti. Enes Batur, Merve Boluğur'a ''Evlenmeyi düşünüyor musun?'' sorusunu sorunca ise oldukça net bir cevap aldı. Boluğur, bu soruya direkt olarak ''Hiç'' cevabını verdi.

OYUNCULUK YAPMAK İSTEMİYOR

Kendisine birçok dizi, film teklifi geldiğini fakat sıcak bakmadığını dile getiren Merve Boluğur, bu sıralar oyunculuk yapmayı tercih etmediği için teklifleri reddettiğini söyledi.

Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı! - Resim : 3

"KİLOLARINI ALDIRMAK İÇİN KAPI KAPI GEZDİ"

Uzun süredir ekranlarda olmayan, YouTuber olduktan sonra şarkıcı olacağını da açıklayan oyuncu Merve Boluğur, Işın Karaca tarafından ti’ye alınınca gündeme oturmuştu. Boluğur’un kendisini “Bir sen eksiktin güzel kız” sözleriyle ti’ye alan Işın Karaca için yakın çevresine “Kilolarını aldırmak için kapı kapı gezdi. Zayıf kadınlara hep düşmandır” dediği iddia edilmişti. Bu sözler, Işın Karaca’yı çileden çıkardı.

Işın Karaca, Merve Boluğur’un kilo ile ilgili söylediği sözlerden sonra sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yaparak genç oyuncuya uyarılarda bulundu.

Karaca, “Atalarımız şöyle buyurmuş:“Büyük lokma ye amma büyük söz konuşma” illa da konuşacaksan ağızından çıkanı kulağın duysun ve her sözünü iyi tart! Bu iki kadın da benim. Ben beni seviyorum!! Her şeklimle!!! Kapı kapı kilolarımı vermek için dolaştığım doğrudur! Yine aşırı bir kilolanmam olsa yine dolaşırdım. Ayıp değil ki kilolu olmak! Ama ben dünyada var olan büyük bir başarı ile geldiğim noktaya geldim. İlk ünlü olduğumda 20 sene önce 110kiloydum! Bu ne demek biliyor musun güzel kız! Şişmandım!! Ama ses aynı ses! Kadın aynı kadın! Güzellik çok önemli bir kavram değil! Allah’ımın bana bağışladığı ses ile hayatımı idam ediyorum ve her günüm için şükrediyorum! Kendimce kendime güzelim. Kimsenin onayına ihtiyacım da yok” diye yazdı.

“SESİNİN ALTINDA EZİLİRSİN...”

İkilinin tartışması gündemdeki sıcaklığını korurken, tartışmaya sürpriz bir isim daha dahil oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tuğba Özerk, "Işın Karaca'nın kilosunun değil, sesinin altında ezilirsin. Sen kendi klasmanındakilere psikolojik danışmanlık yapmaya devam et güzel kız" sözleriyle Boluğur'a gönderme yaptı.

"BÜTÜN KADINLARIN KUSURSUZ OLDUĞUNA İNANIYORUM"

Merve Boluğur, hakkında çıkan söylentilere sosyal medya hesabından yanıt vermişti. "Ben bütün kadınların kusursuz olduğunu düşünüyorum" diyen Boluğur hakkındaki iddiaları yalanladı.

Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı! - Resim : 4

Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı! ile ilgili etiketler Merve Boluğur Enes Batur YouTube Tuğba Özerk Işın Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.