Takip ettiği kişiyi sokak ortasında vahşice öldürdü, o anlar kameraya yansıdı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir şahıs takip ettiği kişiyi sokak ortasından boynunu keserek vahşice öldürdü. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Lise 4 Sokak’ta meydana geldi. Açık cezaevinde tutuklu hüküm yiyen ve koronavirüs sürecinde denetim serbestliği ile tahliye edilen Ali Kaya (57), sokak ortasında bir şahıs tarafından hunharca katledildi.

BOYNUNU KESTİ, DEFALARCA BIÇAKLADI

Saldırgan, Kaya’nın boynunu keserek vücudunu da defalarca bıçakladı. Şahıs olay yerinden kaçarken, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Kaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Olayla ilgili güvenlik güçleri geniş çapta inceleme başlatırken, iddiaya göre Kaya’nın aile içi husumeti olduğu belirtildi. Öte yandan saldırı anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Takip ettiği kişiyi sokak ortasında vahşice öldürdü, o anlar kameraya yansıdı ile ilgili etiketler Diyarbakır cinayet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.