'Takip ediliyorum' diyen Ekrem İmamoğlu'na cevap: 'Yok 74 km’yi nerden bulmuşum? Google Maps’ten buldum!'

Her fırsatta mağdur politikasına sığınan Ekrem İmamoğlu, bu defa da takip edildiğini iddia ederek AK Partili Bülent Turan'ı hedef gösterdi. 'Benim kaldığım otel ile havalimanı arasındaki mesafeyi nerden biliyor?' diyen Ekrem İmamoğlu'na Turan'dan cevap geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem  İmamoğlu, İstanbul'da etkili olan sel felaketinde Muğla'da tatilde olduğunu açıklamıştı. 

Daha sonrasında İmamoğlu'nun kaldığı otelin adı da ortaya çıkmış ve sosyal medyada tepki yağmıştı. İmamoğlu bu olay sonrasında Habertürk'te Fatih Altaylı'nın programına katıldı.

İMAMOĞLU'NUN 'MAĞDUR' POLİTİKASI

AK Partili isimlerin kendisine yüklendiğini söyleyerek algı oluşturmaya çalışan İmamoğlu, mağdur olduğunu ima etti.

Canlı yayında takip edildiğini iddia eden İmamoğlu, AK Partili Grup Başkanvekili Bülent Turan'ı hedef göstererek "benim kaldığım otelle havalimanı arasındaki mesafenin 74 kilometre olduğunu nerden biliyor" diye sordu. 

"GOOGLE MAPS'TAN BULDUM"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, sosyal medyadan paylaştığı paylaşım ile İmamoğlu'nun 'mağdur' politikasına tepki gösterdi...

Turan, şu paylaşımı yaptı:

"Mağdurum da mağdurum" delisi @ekrem_imamoglu
kendince yine bir mağduriyet bulmuş! Şaka gibi Kaldığı otelin haber yapılma saati: 16.53 Benim attığım tweetin saati: 21.45 Yok takip ediyormuşum! Yok 74 km’yi nerden bulmuşum? Google Maps’ten buldum! Komik bile değilsin, zavallı+

'Takip ediliyorum' diyen Ekrem İmamoğlu'na cevap: 'Yok 74 km’yi nerden bulmuşum? Google Maps’ten buldum!'

 

'Takip ediliyorum' diyen Ekrem İmamoğlu'na cevap: 'Yok 74 km’yi nerden bulmuşum? Google Maps’ten buldum!' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu AK Partili Bülent Turan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.