Takımla çalışmalara başlıyorlar!

Haftalardır Victor Moses ve Isla'dan yoksun olan Fenerbahçe'de, yıldızlardan müjdeli haber geldi. Futbolcular, kısa süre içinde takımla çalışmalara başlayarak Alanyaspor maçına yetiştirilecek.

Süper Lig'e verilen milli aradan en çok faydalanan kulüplerden biri de Fenerbahçe oldu. Çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, kendi ülkelerinin milli takımlarına giden ve halen sakatlığı devam eden oyuncularının sayısının çok fazla olması nedeniyle birçok problem yaşıyordu.

Ancak 12 günlük tatilde Fenerbahçe'nin 2 yıldızının geri dönmesi bekleniyor.

TEDAVİLERİ TAMAMLANMAK ÜZERE

Uyluğunda yırtık bulunan ve yaklaşık 1.5 aydır sahalardan uzak kalan sağ bek Mauricio Isla ile aynı sebepten dolayı ilk haftada oynanan Gazişehir maçında sakatlanan sağ kanat Victor Moses'ın tedavilerinin tamamlanmak üzere olduğu öğrenildi.

Bu doğrultuda iki yıldız oyuncunun da takıma verilen bir günlük iznin ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi. Isla ile Moses, şans verilmesi halinde milli ara dönüşünde 16 Eylül'de gerçekleşecek olan Alanyaspor karşılaşmasında forma giyebilecek.

 

Takımla çalışmalara başlıyorlar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.