Takımın yarısı koronavirüse yakalandı

Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nda 8 oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı.

Sarıyer Belediyespor’da koronavirüs şoku yaşanıyor. Sarıyer temsilcisinden yapılan açıklamada 8 oyuncunun koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı ve oyuncuların karantinaya alındığı belirtildi.

Sarıyer Belediyespor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "TVF Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Sarıyer Belediyespor Kadın Voleybol Takımımızın oyuncularına ve teknik ekibine düzenli olarak yapılan ve bu zamana kadar negatif çıkan Covid-19 testi dün tekrar yapılmış ve 8 oyuncumuzun testi pozitif çıkmıştır. Oyuncularımız karantinaya alınmış ve tedavi süreçleri başlamıştır. Antrenmanlara ara verilmiş olup oyuncularımızın sağlık durumlarıyla ilgili gelişme yakından takip edilmektedir. Kamuoyuna duyurumuzdur” denildi.

Takımın yarısı koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Test sarıyer belediyespor pozitif
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.