Takımın vazgeçilmeziydi! Terim onu sildi...

Geçen hafta son anda tribüne yolladığı Fernando'yu, tüm idmanlarda takımla çalışmasına rağmen Bursa’ya da götürmeyen Fatih Terim, Brezilyalı futbolcuyu sildi.

Galatasaray’da Fernando sürprizi... Talimatlar gereği maç kadrosuna sadece 12 yabancı dahil edebilen Cim Bom’da, sakatlığı süren Nagatomo’nun ardından ikinci piyango Fernando’ya vurdu. Geçirdiği sakatlığın ardından fiziksel açıdan toparlanamayan ve yavaş yavaş teknik patron Fatih Terim’in gözünden düşen Brezilyalı futbolcu, geçen hafta son anda tribüne gönderilirken, bu kez de Bursaspor kafilesine dahil edilmedi.

Bu karar, Terim’in Fernando’yu tamamen gözden çıkardığı şeklinde yorumlandı. Fatih hocanın, sezon sonunda tecrübeli futbolcuyla yolların ayrılmasını istediği ifade ediliyor.

Takımın vazgeçilmeziydi! Terim onu sildi... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.