"Takımımız kırmızı kart görmesin, vurduğu gol olsun ya Rabbim" / VİDEO

Zonguldak Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu'nda ilk yarıyı lider olarak tamamlayan Ereğlispor Kulübü tarafından camide düzenlenen programda imam, takımın başarılı olması için "Bu kardeşlerimizi, bu takımımızı kırmızı kartlardan muhafaza eyle, rakibin ataklarını ofsayt ile kes ya Rabbim. Bu kardeşlerimizin vurduğu toplar gol olsun, her maçta 3 puan nasip olsun." sözleri ile dua etti.

Birinci Amatör Küme Ereğli Grubu'nda ilk yarıyı takımın lider tamamlamasının ardından kulüp tarafından hafta sonu başlayacak ikinci yarı öncesi ilçedeki Hacılar Camisi'nde program düzenlendi.

"VURDUĞU TOPLAR GOL OLSUN"

Ereğlisporlu futbolcuların belalardan ve kazalardan korunması için dua eden imam, şu ifadeleri kullandı:

"Zonguldak Ereğlispor oyuncularını kazadan beladan muhafaza eyle, maçlarda güç kuvvet ver, tüm sakatlıklardan, sıkıntılardan muhafaza eyle ya Rabbim. Bu kardeşlerimizi, bu takımımızı kırmızı kartlardan muhafaza eyle, rakibin ataklarını ofsayt ile kes ya Rabbim. Bu kardeşlerimizin vurduğu toplar gol olsun, her maçta 3 puan nasip olsun. Bu kardeşlerimizin arasındaki birlik, beraberlik, kardeşlik ve aile ortamını sen daim eyle ya Rabbim. Bu kardeşlerimizi kazadan, kem gözden, nazardan muhafaza eyle, vücutlarına sıhhat ihsan eyle, ömürlerine bereket ihsan eyle, kazançlarına helallikten bolluk ihsan eyle, hayırlı istikballer ihsan eyle ya Rabbim."

İşte o görüntüler:

"ALLAH'IN İZNİYLE ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ"

Kulüp Başkanı Kaan Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu başlayacak ligin ikinci yarısı öncesi düzenledikleri programa tüm oyuncuların ve teknik heyetin katıldığını söyledi.

Ligde şampiyonluğu hedeflediklerini anlatan Kocaman, "Sakatlıklar, olumsuzluklar yaşanmaması için mevlit programı düzenledik. Allah'tan başka sığınacak kimse yok. Allah'ın izniyle şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Düzenlediğimiz mevlit programında cami görevlisinin yaptırdığı dua ise oldukça anlamlıydı."

"Takımımız kırmızı kart görmesin, vurduğu gol olsun ya Rabbim" / VİDEO ile ilgili etiketler Zonguldak futbol İmam dua ereğlispor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.