Takımı Süper Lig'e mi yükselttin... O zaman: Kovuldun!!

TFF 1. Lig'de tarihi bir başarı yakalayarak Süper Lig'e yükselen Malatya'da teknik direktör İrfan Buz, koltuğunu Bülent Korkmaz'a bırakıyor.

Fanatik'in haberine göre, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Siyahlı ekipte teknik direktör İrfan Buz, koltuğunu Bülent Korkmaz'a devrediyor.

bulent-korkmaz

İrfan Buz'dan boşalan koltuğa bir süredir boşta olan Bülent Korkmaz'ın oturması bekleniyor. Yeni Malatyaspor yönetiminin kulüpteki görev değişimi ile ilgili olarak kısa bir süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor geride kalan sezonda TFF 1. Lig'i 61 puanla ikinci sırada bitirmişti. Sarı-Siyahlı ekip, şampiyon Sivasspor'un 1 puan gerisinde kalarak Süper Lig'e doğrudan katılma hakkı kazanmıştı.

askdfgasdfasdfasdf

İRFAN BUZ'DAN SON AÇIKLAMA!

"Taraftara sonsuz teşekkürler!"

Bir önceki sezon düşme potasında aldığımız Yeni Malatyaspor'la çok zorlu bir yolculuğua çıktık. "Ligde kalalım yeter" derken sezon sonunda Play-Off'u kaçıran takımlardandık. Yeni sezon öncesi yönetimimiz bize güvendi ve yola devam ettik. Bizden bütçe olarak çok daha yüksek imkanlara sahip takımlar arasında ligi en uzun süre domine eden takım olmayı başardık. Ligde kalıp kalmayacağımız sorgulanırken Yeri geldi statsız kaldık, yeri geldi kulüp olarak zor süreçlerden geçtik. Ancak hiçbir zaman pes etmedik. Görevde kaldığımız süre boyunca tek hedefimiz başarıya ulaşmaktı ve sezon biterken camianın Süper Lig hasretine son verdik. Malatya'da bulunduğumuz süre boyunca 102 puan toplayarak istikrarlı bir ekip ortaya çıkardık. Bugün şampiyonluk sevinci yaşadığım Yeni Malatyaspor'daki sözleşmem sona erdi. Yönetim kurulumuz bizimle devam etmeme kararı aldığını bildirdi. Alınan bu karara saygı duyarak kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Bu başarının mimarı olan futbolcu kardeşlerime ve bize destek olan asla unutmayacağım büyük Malatyaspor taraftarına sonsuz teşekkür ederim

Saygılarımla İrfan Buz

İRFAN BUZ KİMDİR?

Türkçe haricinde tam 5 dil bilen, Köln Spor Akademisi’ni birincilikle bitiren İrfan Buz, Türkiye’de Bursaspor ve Gençlerbirliği gibi takımlarda çalıştı. Kökeni Sırbistan’da Müslüman nüfusun çoğunlukta yaşadığı Novi Pazar kenti olan İrfan Buz, kendi sözleriyle herkesin ‘Gitme’ dediği Yeni Malatyaspor’un başına geçerek takımı Süper Lig’e çıkarmayı başardı.

Takımı Süper Lig'e mi yükselttin... O zaman: Kovuldun!! ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Son dakika irfan buz bülent korkmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.