Takıma selam vermek için soğuk altında saatlerce bekledi

Dün oynanan Ziraat Türkiye Kupası Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşması öncesinde, Erzurum'da yaşayan bir Trabzonspor taraftarı, evinin önünde soğuk havaya aldırış etmeden takımının otobüsünü bekledi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün Erzurumspor'u 5-0'ın rövanşında 4-1 mağlup eden Trabzonspor adını yarı finale yazdırdı.

Söz konusu karşılaşma için 12 Şubat'ta Erzurum'a giden Trabzonspor kafilesini soğuk havada bekleyen genç bir taraftar sosyal medyada gündem oldu.

SOĞUK HAVADA TAKIM OTOBÜSÜ BEKLEDİ

Bordo-mavili ekibin takım otobüsünün Erzurum'daki güzergahı üzerinde yer alan bir evde oturan taraftar, takımının o yoldan geçeceğini öğrenince kapı önünde beklemeye başladı. Erzurum'un karlı ve soğuk havasına aldırmadan Trabzonspor otobüsünün geçmesini bekleyen genç taraftarın kardeşi o anları fotoğraflayarak Twitter'da paylaştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kardeşinin Trabzonspor takım otobüsüne el sallamak için dışarıda beklediğini yazan Şeymanur Kaya'nın Twitter'dan yaptığı o paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

Takıma selam vermek için soğuk altında saatlerce bekledi

UĞURCAN'DAN FORMA SÖZÜ

Bordo-mavili taraftarın o görüntülerine, Trabzonspor Kulübü yöneticileri ve kaleci Uğurcan Çakır da duyarsız kalmadı.

Genç taraftara ve kardeşine ulaşan Trabzonspor yöneticileri Erzurum maçında kendilerini statta ağırladı.

Karadeniz ekibinin Milli kalecisi Uğurcan Çakır da Twitter hesabından o paylaşımı alıntılayarak "Güzel yürekli kardeşim, tüm takımımızın imzaladığı formanı hazırlıyoruz. Çok duygulandırdın bizi" ifadelerini kullandı.

Takıma selam vermek için soğuk altında saatlerce bekledi - Resim : 2

TANIŞMA SÖZÜ ALDILAR

Paylaşımı yapan Şeymanur, yöneticilerin kendileriyle iletişime geçtiğini, ''Bu tweeti attığımda bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim, ama o kadar mesaj o kadar samimi dönüşler oldu ki anlatamam. Trabzonsporun yöneticileri bize dönüş yaptı, bizi ağırlayıp, maçı önden izleme fırsatı verdi, hatta futbolcularla tanışma sözünüde aldık.'' sözleriyle duyurdu. 

Takıma selam vermek için soğuk altında saatlerce bekledi - Resim : 3

 

Takıma selam vermek için soğuk altında saatlerce bekledi ile ilgili etiketler Trabzonspor Erzurum Erzurumspor Uğurcan Çakır Twitter taraftar soğuk
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.