Takım arkadaşlarından İlkay Gündoğan'a büyük jest

Manchester City futbolcuları, Arsenal maçının seremonisine, geçtiğimiz günlerde çapraz bağları kopan İlkay Gündoğan'ın adının yazılı olduğu formalarla çıktı.

İngiltere Premier Lig'in 17. hafta mücadelesinde, Manchester City ile Arsenal karşı karşıya geliyor. Maç öncesi seremoniye çıkan ev sahibi ekip, geçtiğimiz günlerde sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalması beklenen İlkay Gündoğan'a büyük bir jest yaptı. Futbolcular, seromoniye üzerinde "8 - İlkay Gündoğan" yazan formalarla çıktı.

Çapraz bağladı kopmuştu

Premier Lig’in 16. haftasında oynanan Watford maçının 44. dakikasında oyundan çıkan 26 yaşındaki İlkay’ın, sağ diz çapraz bağlarından sakatlandığı bildirilmişti.

Manchester City’nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola da, bu durumun İlkay Gündoğan için çok zor ve üzücü olduğunu belirterek, "Şanssızlık ama bu futbol. Ondan uzun süre ayrı kalacağız. İlkay ameliyat edilecek. Umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde aramıza döner." ifadelerini kullanmıştı.

Sezon başında Manchester ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzalayan İlkay Gündoğan, mavi-beyazlı forma ile Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 16 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

Takım arkadaşlarından İlkay Gündoğan'a büyük jest ile ilgili etiketler İlkay Gündoğan Manchester City
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.