Tahkim Kurulu'ndan Emre Belözoğlu kararı!

Medipol Başakşehir futbolcusu Emre Belözoğlu'na verilen 3 maçlık cezanın 2 maça indirildiği açıklandı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu geçen hafta Emre Belözoğlu'na rakip takım yöneticisine saldırı nedeniyle 3 resmi müsabakadan men cezası vermişti. Bugün toplanan Tahkim Kurulu, Başakşehirli oyuncunun 3 maçlık cezasını 2 maça indirdi...

İşte Kurul'dan yapılan açıklama:

"Medipol Başakşehir Futbol Kulübü'nün futbolcusu Emre Belözoğlu'nun rakip takım yöneticisine yönelik saldırısı nedeniyle FDT'nin 44/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca 5 resmi müsabakadan men ve 13.000,00 TL para cezası ile cezalandırılmasına, olayın oluş şekli dikkate alınarak FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 3 resmi müsabakadan men ve 7.800,00 TL para cezasının; haksız tahrikin derecesi dikkate alarak takdiren indirilmesi suretiyle; 2 resmi müsabakadan men ve 5.200,00 TL para cezası olarak düzeltilerek onanmasına oybirliği ile karar verilmiştir."

Tahkim Kurulu'ndan Emre Belözoğlu kararı! ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Tahkim Kurulu Ceza
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.