Tahir Sarıkaya'dan Akit TV muhabirine çok sert tepki! / VİDEO

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Uyan Türkiyem programının sunucusu Tahir Sarıkaya, Akit TV'nin Melih Gökçek CHP'ye geçiyor iddiasına sert tepki gösterdi.

Sarıkaya, Akit muhabirine; 'Bir insan Allah'tan korkar. Bunu CHP'lilere sorsanız CHP buna güler, AK Partililere sorsanız AK Partililer de bu habere güler, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan da güler, hekes güler' sözleriyle çıkıştı.

Akit TV'ye 'Vicdanlı haber yapın' diye seslenen Sarıkaya şöyle devam etti:

'Bu makamlar gelip geçicidir. Melih Gökçek'in de bir zamanı vardır ama yarın Melih Gökçek 'Ben reise bağlılığımı bildiriyorum, AK Partim için savaşacağım' dese ne yapacaksınız? Ben o zaman bu muhabir arkadaşa bu haberi yedirteceğim. Ben bu haberi sana yedirtmezsem namerdim.'

Tahir Sarıkaya'dan Akit TV muhabirine çok sert tepki! / VİDEO ile ilgili etiketler Beyaz TV Melih Gökçek CHP Akit TV tahir sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.