Tahir en zor kararını verdi!

Yayınlandığı günden bu yana reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan dizi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam ekranlara gelen sezon finaliyle izleyiciyi ekranlara kilitledi.

Sen Anlat Karadeniz'in merakla beklenen sezon finali bölümü dün akşam ekranlara geldi. Dizinin 21. Son bölümü adeta izleyicileri ekrana kilitledi.

SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiş ve geçiyordur. Tahir'in Nefes ve Yiğitle kalabilmek adına hasret kalmaya razı olduğu memleketinden ayrılık zamanı gelmiştir. Bu fikre en başından beri karşı olan Nefes'in ise elinden bir şey gelmez ve bu karara razı olmaktan başka çaresi olmaz.

Tahir en zor kararını verdi!

Mustafa ve Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrenen Tahir'in içi Ceylan ile Nefes'i kavuşturamamasından dolayı da bir hayli buruktur ve hapis olayını öğrendikten sonra işler bir hayli arap saçına döner. Tahir, başsız kalan Kaleliler ve Nefes ile Yiğit arasında tercih yapma konusunda çok zor bir düşünce içine dalmıştır.Abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, tehlikeli bir halde yanı başında bitiverir. Hiçbir şeyi elinde kalmayan Vedat'ın ise tek bir savaşı vardır; o da tüm olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'i öldürmek...

Tahir en zor kararını verdi! - Resim : 2

Tahir en zor kararını verdi! - Resim : 3 

Tahir en zor kararını verdi! ile ilgili etiketler Sen Anlat Karadeniz ATV sezon finali
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.