Tahinli çikolatalı ıslak kek nasıl yapılır?

Arda'nın Muftağı 21 Mart izle! Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Arda'nın Mutfağı adlı televizyon programı büyük rağbet görüyor. Yapılan yemeklerin tarifleri izleyenler tarafından ilgi görüp not ediliyor. Arda'nın Mutfağı'nda bugün hangi yemeklerin yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte, Arda'nın Muftağı 21 Mart canlı izle! Tahinli çikolatalı ıslak kek nasıl yapılır?Detaylar haberimizde...

Arda'nın Muftağı 21 Mart izle! Ünlü sunucu Arda Türkmen'in sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Arda'nın Mutfağı, birbirinden özel yemek tarifleriyle çoğu kişi tarafından ilgiyle izleniyor. Programın yeni bölümünde Arda Türkmen yine birbirinden leziz tatları izleyicilerle buluşturacak. İşte, Arda'nın Muftağı 21 Mart canlı izle! Tahinli çikolatalı ıslak kek nasıl yapılır? Detaylar haberimizde...

ARDA'NIN MUTFAĞI 21 MART CANLI İZLE

Tahinli çikolatalı ıslak kek nasıl yapılır?

TAHİNLİ ISLAK KEK NASIL YAPILIR?

Yumurta ve şekeri köpük oluncaya kadar çırpın.

Yoğurt, tahinin yarısı ve sıvıyağı ekleyip karıştırın.

Son olarak katı malzemeleri ekleyip spatula ile karıştırıp yağlanmış kek kalıbına dökün. Üzerine tahinin kalan yarısını dökün ve 180 derece fırında 40-45 dakika pişirin.


Dikdötgen yüksek bir kapta 45 dakika – yuvarlak veya daha yayvan kısa bir kapta 30-35 dakika pişirin.

Sosu için;
Benmaride erittiğiniz çikolatayı, tahin ile karıştırın ve fırından çıkan kekin üzerine dökün.

ARDA TÜRKMEN KİMDİR?

Arda Türkmen 1975 yılında doğmuş genç bir girişimci. Lise eğitimini Saint Benoit Fransız Lisesi’nde tamamlayan Türkmen, üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi'nde çift dal yaparak İşletme ve Sahne Gösteri Sanatları bölümlerinden mezun olmuştur.

İş hayatına öğrencilik yıllarında tur düzenleyerek başlamış, yine aynı yıllarda işletmecilik deneyimleri sayesinde yiyecek içecek sektörüne geçiş yapmıştır.

2003 yılının sonlarına doğru kurduğu roka davet isimli catering firması bu zamana kadar pek çok başarılı organizasyonun yiyecek-içecek işlerini üstlendiği gibi Türkiye'ye gelen pek çok yabancı yıldızın özel yemekleri için de tercih edilen isim olmuştur.

Metallica ve Depeche Mode gibi Türkiye'ye yolu düşen önemli müzik gruplarının catering hizmeti Arda Türkemen'in şirketi ‘Roka’ tarafından sağlanmaktadır

2008 yılının Nisan ayında Asmalı Mescit'te açtığı Leblon 11 isimli restorantı ise açıldığı yıl itibari ile 'time Out Yeme İçme Ödülleri'nde 2 dalda aday gösterilmiştir.

Arda türkmen'in Leblon'u Çağan Irmak‘ın “Issız Adam” filmindeki Alper karakterinin her akşam mesai sonrası oturup bir kadeh şarap içtiği o meşhur mekan olarak başarısına şöhreti de katmış ve bugün dahi ilk açıldığı gün kadar popüler ve kaliteli çizgisini korumayı başarmıştır.

 

Tahinli çikolatalı ıslak kek nasıl yapılır? ile ilgili etiketler Kanal D canlı izle canlı yayın 2020 Arda'nın Mutfağı KANAL D CANLI İZLE yemek tarifi tatlı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.