Tahıl taşıyan Razoni gemisinde denetim tamamlandı!

Tahıl taşıyan ilk gemi olan Razoni, İstanbul Boğazı Karadeniz girişine gece saatlerinde ulaşarak demirledi. Gemide Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler temsilcilerinin bulunduğu bir tim denetim yaptı. Gelen bilgilere göre denetim tamamlandı. 

Küresel tahıl krizinin çözümüne yardımcı olması amacıyla 22 Temmuz 2022'de Türkiye, Rusya Federasyonu, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler arasında imzalanan "Tahıl ve Yiyecek Maddelerinin Ukrayna Limanlarından Emniyetli Sevki Girişimi" belgesi kapsamında Odessa Limanı'ndan hareket eden mısır yüklü Razoni kuru yük gemisi İstanbul Boğazı Karadeniz girişine gece saatlerinde ulaşarak demirledi

 DENETİM TAMAMLANDI

Gemide Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler temsilcilerinin bulunduğu bir tim denetim yaptı. Gelen bilgilere göre denetim tamamlandı. 

BEYRUT'A HAREKET EDECEK

Geminin denetim sonrasında Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki limana ulaşması bekleniyor.

Tahıl taşıyan Razoni gemisinde denetim tamamlandı! ile ilgili etiketler razoni denetim buğday kuru yük
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.