Tahıl için İstanbul'da 4'lü görüşme yapılacak: Rusya'ya bu hafta heyet gidecek

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarının aktardığına göre bu hafta askeri bir heyet detayları görüşme üzere Rusya'ya gidecek.

Tahıl krizine yönelik olarak İstanbul'da 4'lü görüşme yapılması planlanıyor. Cumhurbaşkanlığı kaynakları bu hafta askeri bir heyetin detayları görüşmek üzere Rusya'ya gideceğini belirtti.

Kaynaklar, 10 güne kadar İstanbul'da 4'lü bir zirve yapılacağını ifade etti. Zirveye Rusya ve Ukrayna heyetlerinin yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM Genel Sekreteri de katılabilir.

Habertürk muhabiri Esra Nehir'in aktardığına göre, Ukrayna koordinasyonunda oluşturulacak koridordan Rusya gısda ürünlerinin de taşınması sağlanacak.

Odessa'daki 4 liman üzerinden 3 koridor açılması ve buradan çıkacak gıda ürünlerinin Türkiye'ye yüzde 25 ucuz satılması da gündemde.

Tahıl için İstanbul'da 4'lü görüşme yapılacak: Rusya'ya bu hafta heyet gidecek ile ilgili etiketler Rusya İstanbul tahıl heyet görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.