Taha Altıkardeş Trabzonspor'un Yeni Stoperi Oldu! Taha Altıkardeş Kimdir?

Süper Lig lideri Trabzonspor geleceğin stoperini buldu. 18 yaşındaki genç stoper Taha Altıkardeş'in trasnferi için Bursaspor ile her konuda anlaşıldı. Peki Taha Altıkardeş kimdir?

Taha Altıkardeş Trabzonspor'da... 18 yaşındaki Taha Altıkardeş'in transferi konusunda oyuncunun kulübü Bursaspor ile anlaşıldı.

TAHA ALTIKARDEŞ KİMDİR?

Taha Altıkardeş, 22 Ağustos 2003 doğumludur. Futbol kariyerine Bursa Ufukspor'da başlayan Taha Altıkardeş, 2015 yılında Vakıfköy'e adım attı. Bursaspor altyapı hocalarının dikkatini çeken genç stoper, altyapıda bir sürede forma giydikten sonra A takımda oynamaya başladı. U19 Milli Takım kadrosunda da yer alan Altıkardeş, gelecek vaat eden futbolcular arasında yer alıyor.

Taha Altıkardeş Trabzonspor'un Yeni Stoperi Oldu! Taha Altıkardeş Kimdir? ile ilgili etiketler Trabzonspor taha altıkardeş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.