Taha Akyol'u dolandıranlar yakalandı

Gazeteci Taha Akyol, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldı. Dolandırıcılara 320 bin lirasını kaptıran Akyol'un şikayeti üzerine polis harekete geçti. Zanlıların kimliklerini belirleyen polis, gerçekleştirdiği operasyonla olaya karışan 3 kişiyi yakaladı.

Gazeteci Taha Akyol, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişiler tarafından "Terör örgütleri peşinizde" diyerek dolandırıldı. Şahıslara 320 bin lirasını kaptıran Akyol şikayetçi oldu.

Taha Akyol'un suç duyurusu üzerine başlatılan soruşturmada dolandırıcılığa karıştığı iddia edilen 3 şüphelinin isimleri belirlendi.

Polisin gerçekleştirdiği operasyonla 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Taha Akyol'un telefonda görüştüğü dolandırıcılara inandığı ve istenen parayı oğluna bankadan çektirerek Şişli'de bir ara sokakta şüphelilere vermesini sağladığı öğrenildi.

Taha Akyol'u dolandıranlar yakalandı ile ilgili etiketler Taha Akyol Dolandırıcı dolandırıldı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.