Taha Akgül'den Bizim Çocuklar eleştirisi: "Varsa yoksa futbol!"

Tokyo 2020'de altın madalya umutlarımızdan milli güreşçi Taha Akgül, "Bizim Çocuklar" ismine takıldı... "Bizimi sizini mi var bu işin?" diye tweet atan yıldız isim, "Bu ülkede sadece futbol yok. 1 ay kaldı Olimpiyatlara. Birçok branşta şampiyonlarla dolu bir Olimpiyat takımımız var ama kimsenin umrunda değil" diye sitem etti.

Olimpiyat ve dünya şampiyonu milli güreşçi Taha Akgül, A Milli Takım'ın EURO 2020'de yaşattığı hayal kırıklığına çok sinirlendi. "Bizim Çocuklar" lakabını eleştiren Akgül, "Bizimi sizini mi var bu işin? Bütün sporcular bizim bütün sporcular sizin. Bu ülkede sadece futbol yok. 1 ay kaldı Olimpiyatlara. Birçok branşta şampiyonlarla dolu bir Olimpiyat takımımız var ama kimsenin umrunda değil. Varsa yoksa futbol. Bravo emeği geçen herkese" dedi.

Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde "Bizim spor basınının bir ortası yok.. Adamları sanki şampiyon olmuş bir takımı havalimanında karşılar gibi yollayıp yerlere göklere sığdırmadınız. Şimdi de çok ağır eleştiren yine sizsiniz.. Bir ortanız olsun ya.." şeklinde bir paylaşım yapan milli güreşçi, hızını alamayıp bu kez de "Varsa yoksa futbol" diye sitem etti.

Taha Akgül aynı zamanda, "Bizim çocuklar nasıl özel uçakla turnuvaya götürüldüyse özel uçakla da geriye detirdiniz. Bizim olimpiyat vvlatlarımızı da tarifeli uçaklarla götürün…" yazan bir paylaşımı da RT yaptı.

Taha Akgül'den Bizim Çocuklar eleştirisi: "Varsa yoksa futbol!"

Eylül ayına ertelenen Tokyo 2020'de altın madalya hedefleyen Taha Akgül, 2016 Rio'da ilk olimpiyat altın madalyasını kazanmıştı. 8 Avrupa, 2 de dünya şampiyonluğu bulunan yıldız isim Tokyo'da kendi sıkletinde favori konumunda...

Taha Akgül'den Bizim Çocuklar eleştirisi: "Varsa yoksa futbol!" ile ilgili etiketler güreş taha akgül tokyo 2020 A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.