TAGEM Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Kalyoncu vefat etti

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Hakkı Kalyoncu hayatını kaybetti. Kalyoncu'nun vefatının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Pakdemirli, "Doç. Dr. İsmail Hakkı Kalyoncu’yu kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum." dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İsmail Hakkı Kalyoncu hayatını kaybetti. MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’nun ağabeyi olan İsmail Hakkı Kalyoncu, koronavirüs tedavisi görüyordu. Kalyoncu'nun cenazesinin Trabzon'da toprağa verileceği öğrenildi.

BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN MESAJ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İsmail Hakkı Kalyoncu'nun vefatı üzerine sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Pakdemirli mesajında şu ifadeleri kullandı;"Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcımız, çalışma arkadaşımız Doç. Dr. İsmail Hakkı Kalyoncu’yu kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyim. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum."

İSMAİL HAKKI KALYONCU KİMDİR?

İsmail Hakkı Kalyoncu 12 Şubat 2962 tarihinde Trabzon'da dünyaya gelmişti. Konya Selçuk Üniversitesi’nde uzun yıllar öğretim üyesi olarak çalışan Doç. Dr. İsmail Hakkı Kalyoncu Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti. TBMM Tarım ve Orman Komisyonu Başkan Vekili olarak da görev yapan Milletvekili Kalyoncu’nun ağabeyi İsmail Hakkı Kalyoncu memleketi Trabzon’da son genel seçimde MHP’den milletvekili adayı gösterilmişti.

TAGEM Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Kalyoncu vefat etti ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanı vefat Bekir Pakdemirli İsmail Hakkı Kalyoncu TAGEM
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.