TAG otoyolunda zincirleme kaza! 3'ü polis 5 kişi yaralandı

Osmaniye'de Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunda bir tır devrilerek şaha kalktı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve karayolları trafik ekipleri sevk edildi. Kaza yerini fark edemeyen başka bir tır sürücüsü de karayolları trafik aracına çarptı. Zincirleme trafik kazasında 3'ü polis 5 kişi yaralandı.

Osmaniye'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Bahçe gişeleri mevkiinde, sürücüsü öğrenilemeyen 47 NL 223 dorse plakalı tır, yağmur nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybedilmesi sonucu devrilerek şaha kalktı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve karayolları trafik ekipleri sevk edildi.

TAG otoyolunda zincirleme kaza! 3'ü polis 5 kişi yaralandı

Bu sırada kaza yerini fark edemeyen 33 AYG 848 plakalı tır, sürücüleri öğrenilemeyen 80 A 5954 plakalı polis otosu ile 33 B 8739 plakalı karayolları trafik aracına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araçlarda hasar oluşurken meydana gelen zincirleme kazada polis otosunun içerisinde bulunan 3 polis ile tır sürücüsü yaralandı.

TAG otoyolunda zincirleme kaza! 3'ü polis 5 kişi yaralandı - Resim : 2

Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralılar olay yerinde hazır bekletilen ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi ve kentte bulunan özel hastanelere sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralı 3 polis memuru ile 2 tır sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

İHA

TAG otoyolunda zincirleme kaza! 3'ü polis 5 kişi yaralandı ile ilgili etiketler Osmaniye TAG otoyolu zincirleme kaza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.