Taçsız Prenses Dizisinde Sümeyye Aydoğan Hangi Karakteri Oynayacak?

İsmail Hacıoğlu'nun yeni dizisi Taçsız Prenses yakında başlıyor. İlk fragmanı yayınlanan MF Yapım imzalı dizide Sümeyye Aydoğan'ın oynayacağı karakter de merakla araştırılmaya başlandı. Hacıoğlu ve Aydoğan partnerliğini izlemek için sabırsızlanan hayranları ise Taçsız Prenses ilk fragmanıyla şoke oldu.

Sümeyye Aydoğan Taçsız Prenses dizisinde hangi karakteri oynayacak? Fox Tv'de yakında yayınlanacak dizinin ilk fragmanında İsmail Hacıoğlu ve çocuk oyuncu Elif Kurtaran'ın yer alması Sümeyye Aydoğan hayranlarını hüsrana uğrattı.

Sosyal medyada "Masal, Sümeyye Aydoğan'ın çocukluğu mu olacak" sorusu da gündem oldu. Ancak Taçsız Prenses konusu ve hikayesi de kanal tarafından yayınlanınca gerçek de ortaya çıktı.

SÜMEYYE AYDOĞAN HANGİ KARAKTERDE?

Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu'nun partneri olacak Sümeyye Aydoğan'ın hangi karakteri oynayacağı henüz belli değil. İsmail Hacıoğlu'nun Evgin Öğretmen rolünü oynayacağı dizinin ilk bölümüyle net bir bilgi elde edebileceğiz.

Taçsız Prenses ekibine yolunuz açık olsun diyorum. Siz Taçsız Prenses hakkında ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara...

Taçsız Prenses Dizisinde Sümeyye Aydoğan Hangi Karakteri Oynayacak? ile ilgili etiketler Taçsız Prenses
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.